Volumia Hou me vast songtekst

Niemand weet waarom de dag weer nacht wordtniemand weet waarom de zon nog schijntniemand weet waarom de kille wind nog waaien zoumaar ik weet dat ik van je houNiemand weet waarom er sterren vallenniemand weet waarom de dood ons volgtniemand weet waarom er mensen slapen in de koumaar ik weet dat ik van je houHou me vast, leg m’n hoofd lief op je schouderhou me vast, streel me zachtjes door m’n haarhou me vast, soms wordt het allemaal eventjes te veelen bij jou zijn, is dan alles wat ik wilNiemand weet waarom geluk soms wegwaaitniemand weet waarom een bloem verwelktniemand weet waarom jij de enige bent die ik vertrouwmaar ik weet dat ik van je houHou me vast, leg m’n hoofd lief op je schouderhou me vast, streel me zachtjes door m’n haarhou me vast, soms wordt het allemaal eventjes te veelen bij jou zijn, is dan alles wat ik wilVraag me niets, zeg me niets, sla je armen om me heenpraat niet met me, hou me stevig vastwoorden schieten toch tekort, als ik m’n hart bij jou uitstortpraat niet met me, hou me stevig vastHou me vast, leg m’n hoofd lief op je schouderhou me vast, streel me zachtjes door m’n haarhou me vast, soms wordt het allemaal eventjes te veel

en bij jou zijn, is dan alles wat ik wil