Volumia Hoe lang heb ik te leven songtekst

Heb ik al gezegd dat ik moet gaan?Het lot vraagt me mee op reis ver hier vandaanDe toekomst wil geen tijd meer geven dusgeef me nog een kus, geef me nog een kusEr is geen kans dat ik het winvan de verslagenheid, dus schelden heeft geen zinWe kunnen niet meer lang genieten dusgeef me nog een kus, geef me nog een kusGa door met leven als ik straks verdwijnWe zullen in gedachte samen zijnwant ik neem je liefde mee en laat de mijne achter voor jou alleenHoe lang heb ik te leven?Hoe lang heb ik te gaan?Hoe vaak kan ik nog bij je liggenof even naast je staan?Hoe lang kan ik nog gevenwat ik altijd heb gedaan?Kruip nog even dicht tegen me aanHoe lang heb ik te leven?Hoe lang heb ik te gaan?Hoe vaak kan ik nog bij je liggenof even naast je staan?Hoe lang kan ik nog gevenwat ik altijd heb gedaan?Kruip nog even dicht tegen me aan

Kruip nog even dicht tegen me aan…