Volumia Het is over songtekst

ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoelen huilend op een stoelvertel ik dat ik niets meer voelik kus je wel maar ik denk niet aan jouer is een andere vrouw’t is niet dat ik niet van je houohohoooh het is overde liefde tussen jou en mijohohoooh het is overgevoelloos als ik met je vrijohohoooh het is overje hoort niet meer bij mijsnikkend op je bed, tranen vol met kwaaddat ik jou verlaatjij zegt ik wil dat je nu gaatik pak m’n jas, ‘t is net of ik stiken met een zacht gesnikgeef je me een laatste blikohohoooh het is overde liefde tussen jou en mijohohoooh het is overgevoelloos als ik met je vrijohohoooh het is overje hoort niet meer bij mijje hebt me nooit bedrogenik keek altijd recht in jouw ogenkon altijd zeggen wat ik woukeek nooit naar andere vrouwenwe zeiden dat we gingen trouwenhet ligt dus zeker niet aan jouohohoooh het is overde liefde tussen jou en mijohohoooh het is overgevoelloos als ik met je vrijohohoooh het is over

je hoort niet meer bij mij