Volumia Eeuwig zou te kort zijn songtekst

Daar lig je dan, mooier dan ooit, ‘t is net alsof ik je al jaren ken.Je kijkt me aan het voelt zo compleet, volmaakt gelukkig als ik bij je ben.Eeuwig zou te kort zijn,eeuwig zou te kort zijn.Voor altijd hier bij jou zijn, is mij niet lang genoeg.Je weet nog wel, die allereerste blik, dit had niemand nog met mij gedaan.Je nam me mee, verder dan ooit, ik wist dit zou nooit meer overgaan.Eeuwig zou te kort zijn,eeuwig zou te kort zijn.Voor altijd hier bij jou zijn, is mij niet lang genoeg.Eeuwig zou te kort zijn,eeuwig zou te kort zijn.Voor altijd hier bij jou zijn, is mij niet lang genoeg.In de bergen op de fiets, op de wolken in het niets, waar we zijn maakt mij niet uit.Want als ik in je ogen kijk, voel ik mij er zo in thuis, ik leef voor jou, ik heb je lief.Want er is niemand die weet hoe ik me voel, die zegt wat ik bedoel, die mij zo goed begrijpt.Want er is niemand, waar ik zo diep voor ga, niemand zoals jij.Eeuwig haalt het daar niet bij.Eeuwig zou te kort zijn,eeuwig zou te kort zijn.Voor altijd hier bij jou zijn, is mij niet lang genoeg.Eeuwig zou te kort zijn,eeuwig zou te kort zijn.

Voor altijd hier bij jou zijn, is mij niet lang genoeg.