THC Je bent mooi songtekst

Al die dagen dat ik twijfel en dan zie ik je staan ik was op zoek naar ooggetuigen maar je keek me niet aan daarom maak ik nu een move op jou ik laat je weten dat ik aan je denk en wat ik voel voor jou meisje meisje wat een lichaam vergeet waarden en normen geconcentreerd op je glanzende haren en mooie vormen je stijl zo flex klasse..tot een mix ik kijk in je ogen en wat ik zie is sex en express kom ik snug want ik wil chillen met jou en al die dingen die je doet maken me helemaal lauw het is het beest in mij meisje je laat mij vrij ik wil een dame aan mijn zijde als jij ik zie opeens je pakt mn hand en je lacht me toe jay ik wil je hebben waar gaan we naar toe.. het maakt niet uit waar we naartoe gaan want je bent met mij hopelijk ga je het me toestaan ik kom dichterbij je bent mooi je ogen zijn zo apart ze stralen ik wil je gruwlijk grijpen kijk die heupen en die dijen oh oh oh oh oooooh nee deze kans laat ik niet aan mij voorbij gaan… ik weet niet wat ik beleef door het gevoel dat je me geeft oeeeeeh je weet niet wat je met me doet 1 blik op je lichaam en je bezorgt me warm bloed wat een warm onthaal je lichaamstaal is fataal innerlijk en uiterlijk ja schatje heeft het allemaal want je bent het helemaal van dit na dat ik wil je beter leren kennen sexueel contact met je schattige talent moet je lachen om mijn platte accent uuuuuuuuuh ik weet het zeker het is wederzijds een harde feit ik zit een goeie naam erbij kom mee naar mijn villa ik moet wat kwijt.. met mn gebaarlichaamstaal nee je krijgt niet spijt ze zei: jay rustig aan…ik moet wat weten voor we verdergaan ga je me verwennen met je big flow… ja dat zo en zo je bent mooi je ogen zijn zoooo apart als ze stralen ik wil je gruwlijk grijpen kijk die heupen en je dijen ooh oooh ooh ooooooooooooh nee deze kans laat ik niet aan mij voorbijgaan ik weet niet wat ik beleef door het gevoel dat je me geeft ooh ooh ohh oohhh ik ben verrast zeg ze is nog beter dan ik dacht een vette 8 weg.. met alles wat we hadden we konden doorgaan ik maakte er een eind aan ze denkt waarom dan je was zo spontaam ik ben verslaafd aan je smaak je stoute kleren die je draagt het maakt niet meer uit want ik zie je nu naakt en wat ik mis is passie het zo heet schreeuw mn naam laat me weten hoe ik heet ooh meer dan gewoon jij bent het voor mij this is voorbij je bent mooi je ogen zijn zo apart als ze stralen.. ik wil je gruwlijk grijpen kijk die heupen en die dijen neeeeeej deze kans laat ik me niet voorbijgaan

ik weet niet wat ik beleef door het gevoel dat JIJ me geeft…..