Stef Bos Papa songtekst

Ik heb dezelfde ogenEn ik krijg jouw trekken om mijn mondVroeger was ik driftigVroeger was jij driftigMaar we hebben onze rust gevondenEn we zitten naast elkaarEn we zeggen niet zoveelVoor alles wat jij doetHeb ik hetzelfde ritueelPapa, ik lijk steeds meer op jouIk heb dezelfde handenEn ik krijg jouw rimpels in mijn huidJij hebt jouw ideeÙnIk heb mijn ideeÙnEn we zerven in gedachtenMaar we komen altijd thuisDe waarheid die je zochtEn die je nooit hebt gevondenIk zoek haar ookEn tevergeefsZolang ik leefWant papa, ik lijk steeds meer op jouVroeger kon je steng zijnEn ik heb je soms gehaatMaar jouw woordenZe liggen op mijn lippenEn ik praat nuZoals jij vroeger praatteIk heb een goddeloos geloofEn ik hou van elke vrouwEn misschien ben ik gewordenWat jij helemaal niet wouMaar papa, ik lijk steeds meer op jouJij gelooft in GodDus jij gaat naar de hemelEn ik geloof in niksDus we komen elkaar na de doodNa de dood nooit meer tegenMaar papa

Ik hou steeds meer van jou