Samson en Gert Hele Dikke Vrienden songtekst

G: Jij bent mijn allerbeste vriend omdat jij mij verwentS: Zeg Gert, waar heb ik dit verdiend, ik ben zo blij dat jij er bentRefrein (S+G+K):Want wij zijn hele dikke vriendenHele, hele dikke vrienden dat zijn wijWant wij zijn hele dikke vriendenHele, hele dikke vrienden dat zijn wijG: Als ik lach dan lach jij mee, wij houden van elkaarS: ‘t is koek en ei tussen ons 2, ik sta altijd voor je klaarRefrein (S+G+K):Want wij zijn hele dikke vriendenHele, hele dikke vrienden dat zijn wijWant wij zijn hele dikke vriendenHele, hele dikke vrienden dat zijn wijWant wij zijn hele dikke vriendenHele, hele dikke vrienden dat zijn wijWant wij zijn hele dikke vriendenHele, hele dikke vrienden dat zijn wijG: Ik hou ook van een slagroomtaartS: Of ijsjes met citroenG: Maar een echte vriend is veel meer waardS: Nog meer dan 10 miljoenRefrein (S+G+K):Want wij zijn hele dikke vriendenHele, hele dikke vrienden dat zijn wijWant wij zijn hele dikke vriendenHele, hele dikke vrienden dat zijn wijWant wij zijn hele dikke vriendenHele, hele dikke vrienden dat zijn wijWant wij zijn hele dikke vrienden

Hele, hele dikke vrienden dat zijn wij