Rene Froger Alles kan een mens gelukkig maken lyrics – songtekst / songtext / lyric musiclinks.nl

Rene Froger
Alles kan een mens gelukkig maken
Ik kan niet zeggen dat ik iets tekort kom Geen idee, geen benul wat de smaak van honger is Als ik geen zin heb om te koken Dan loop ik even naar de markt voor een moot gebakken vis Als ik morgen geen zin heb om te werken Dan stel ik al het werk tot overmorgen uit En als de kleuren van m’n huis me irriteren

Dan vraag ik of de buurman ‘t vandaag nog overspuit

Refrein: Een eigen huis Een plek onder de zon En altijd iemand in de buurt Die van mij houden kon Toch wou ik dat ik net iets vaker

Iets vaker simpelweg gelukkig was

Ik kan niet zeggen dat ik iets tekort kom Geen idee, geen benul wat gebrek aan liefde is Vandaag kocht ik m’n derde videorecorder Van nu af aan is er dus geen proggramma dat ik mis M’n vader en m’n moeder zijn nog allebei in leven Dankzij hun heb ik een fijne jeugd gehad En voordat jij en ik vanavond vroeg onder de wol gaan

Gaan we met z’n tween drie keer uitgebreid in bad

Ja alles, alles kan een mens gelukkig maken Een zingende merel, de geur van de zee Ja alles, alles kan een mens gelukkig maken

De zon die doorbreekt, een vers kopje thee