Osdorp Posse Geen spijt songtekst

Probeer me niet te laten denken, zoals jouw wereld denktProbeer me niet te laten praten, zoals jouw wereld praatProbeer me niet te laten kleden, zoals jouw wereld kleedtProbeer me niet te veranderen, lik allemaal m’n reet, yoVuile vieze hypocrieten, sodemieter opMet je best bedoelde burgerlijke bullshit aan m’n kopIk bepaal zelf wat goed en slecht isEn weet donders goed wat nep en echt isIk ben godverdomme geen kleuter meerDus ik wens van jou geen geleuter meerIk weet waar ik mee bezig benEn zie gewoon dat jij afwezig bentJouw hele familie is zelfs gestoordWant iedereen die leert maar dat het zo hoortMet je gezinnetje voor het buisjeVoor ieder huisje z’n eigen kruisjeVoor de buitenwereld een braaf gezinMaar je slaat je koters blauw en je vrouw stort inDus ga mij niet zeggen wat goed en slecht isWant ik weet donders goed wat nep en echt isHoe zo niks aan de hand?Wat ik zeg is wat ik meen en wat ik meen is echtWat ik zeg is wat ik meen en wat ik meen is echtWat ik zeg is wat ik meen en wat ik meen is echtWat ik zeg is wat ik meen en wat ik meen is echtJe noemt mijn band een persiflageJe noemt mijn band een tijdelijke rageMaar kijk eens goed naar deze tatoeageEn noem het dan nog eens een tijdelijke rageJe vind het belachelijk en platvloersMaar diep in je hart ben jij jaloersWant ik heb nou m’n eigen leven punkMet m’n eigen mening en m’n eigen standpuntIk heb tenminste iets waar ik voor staEn duizenden fans die roepen me naHardcore leeft, hardcore leeftVoor eeuwig, omdat ik nooit opgeefIk heb veel shit op cd gezegdMaar alles wat ik zei was altijd echtEn als het verzonnen was dan had het een redenEn daarom ben ik nog met elk nummer benedenDus geen spijt van al mijn dadenWant ik zei alles met voorbedachte radeEn ook al wordt zelfs ik ouder en wijzerMijn shit blijft en jij wordt steeds grijzerEn ik neem geen woord terugGeen spijt, geen spijtNee, ik neem geen een woord terugWant ik heb nergens spijt van

En dat is hoe ik leef man