One Day Fly One day fly songtekst

Couplet : Viggo WaasIk kan zo moeilijk kiezen, ik hou van elke vrouw.Ik heb zoveel te geven, ja ik heb het tegen jou.Een dag is mooi voor liefde te kort voor pijn.Laat mij voor deze ene dag jouw eendagsvliegje zijn.Ik voel je al ik streel je,word gek als ik je ruik,deze bruingebronsde eendagsvlieg heeft vlinders in z’n buikRefrein :One day fly, I wonna be a one day flyI wonder wonder why, I’m just a … one day flyCouplet : Peter HeerschopAls je maar ÚÚn dag hebt en het word net zomertijd,Dan heb je een uurtje langer, KORTER, ja, ben ik het weer kwijtJe voelt je als een eendagsvlieg natuurlijk wel genept,als je juist die ene dag nou net je dag niet hebt.Ik wil zoveel op een dag,dat het het allemaal niet gaat.Door dat uurtje langer, KORTERben ik overal te vroeg, TE LAATRefrein :One day fly, I wonna be a one day flyI wonder wonder why, I’m just a … one day flyCouplet : Hans Sibbel (Lebbis)Stel je bent een eendagsvlieg, je staat op nummer 1Een commercieel succesje, gebruikt door John de Mol.Ja, dat rijmt dus niet, Hans!Ja wat rot dat nou. Het gaat toch om de mening. Ergens in een houten varkenskrot in Almere worden 17-jarige pubers tot op het bot uitgebeten. Een snel commercieel succesje, iedereen vind je gaaf, snelle kleren, Alles wat minderjarig is en een hartslag heeft.., Ja, waar wil je nou naartoe, JA DAT WIL IK OOK.Refrein :One day fly, wonna be a one day fly.I’m just a bird in de sky.HÞ, George Baker!One day fly’OkÚ, dan ga ik nu crowdsurfen!’ “nee,nee,nee”‘Daar kom ik, shit, te vroeg’ NEE TE LAATO ,One day fly (3x)I wonder why, as time goes by.I’m just a one day fly.O, One day fly (3x)’Nou, als dit een negerinnenkoor is dan vreet ik m’n lul op!’Refrein :One day fly, wonna be a one day fly,I wonder wonder why I’m just aOne day fly, wonna be a one day fly,I wonder wonder why -‘m just a …..One day fly, wonna be a one day fly,I wonder wonder why, I’m just a … one dayOne day flly (8x)(tussendoor) I’m just a bird in the sky.

‘Ja, dit is dus een slechte compositie, slecht arrangement, slechte productie, slecht gezongen, slechte tekst, slecht gespeeld, dus dat zal wel weer een hit worden. Maar dat is logisch!’