Gerard Joling Terug naar de kust songtekst

Ik weet niet wat ‘t isMaar er is iets misHoe zou dat komenLiefst loop ik alleenNiemand om me heenIn mezelf te dromen’k Wil terug naar de kustHeel ongerust zoek ik de weg naar de kustBijna niet bewust van de dreigingDat daar m’n jeugd voorbij gingVoel me hier niet goedWaar ik wonen moetTussen al die mensenLaat me nu maar gaanAchter de meeuwen aanEn mijn vage wensen’k Wil terug naar de kustHeel ongerust zoek ik de weg naar de kustBijna niet bewust van de dreigingDat daar mijn jeugd voorbij gingOh hoe kom ik hier vandaanWas ik maar niet weggegaan’k Hoor branding in m’n hoofdHad ik eerder maar geloofdWat die sterveling voorspeltDat geluk verdwijnt voor geldMist en regen westenwindZeg mij of ik ‘t ooit weer vind’k Wil terug naar de kustHeel ongerust zoek ik de weg naar de kustBijna niet bewust van de dreigingDat daar mijn jeugd voorbij gingOh hoe kom ik hier vandaanWas ik maar niet weggegaan’k Hoor de branding in m’n hoofdHad ik eerder maar geloofdWat die stem toen heeft voorspeldDat geluk verdwijnt voor geldMist en regen westenwind

Zeg mij of ik ‘t ooit weer vind