Fontane Slapeloos songtekst

Kan niet slapen vannachtzei zij zachtjes tegen mij.De telefoon gaat telkens, maar ik geef geen gehoor.Aan de klank van warmte in de kou, van een wereld zonder jou. Kan ik er tegen, in eenzaamheid te leven.Is het over verder gaan en gedaan.Ik slenter door straten, leeg en ja verlaten.Mij voelen waar het was wat jij me gaf.Zou ik niet een maal voor heel even alles moeten geven voor die laatste keer, die laatste nacht met jou.Kan niet slapen vannachtzei zij zachtjes tegen mij. 2xIn herinnering een glinstering.Zij lacht, de kaarsen uit en de kachel aan…owjaFlauw licht valt over haar gezicht als een ster aan de hemel, die allang verdwenen is…. nee nee nee.Ik verdrink in mijn gedachten, zal ik op je wachten, op je belletje met de vraag of ik kan komen.Want het vuur is allang gedoofd… m’n hart vat vlam.Voor die woorden van de kant van de lijn, waar de liefde vandaan kwam.Kan niet slapen vannachtzei zij zachtjes tegen mij. 2xDit is de voicemail van Michiel, ik ben er niet spreek maar iets in….Kan niet slapen,Kan niet slapen vannacht.Ik kan niet slapen.Kan niet slapen vannacht zei zij zachtjes tegen mij. 2xKan niet slapen,Kan niet slapen vannacht.Ik kan niet slapenIk kan niet slapen…

Kan niet slapen vannacht zei zij