Doe Maar Niet nodig songtekst

Kind, als je mij vraagt Wat zal ik later doen Wat zijn de dingen in ‘t leven Die er echt toe doen En is ‘t om geld Dat jij zo rent ‘n leven lang En moet ik dat straks ook En waarom maakt me dat zo bang Geef antwoord op mijn vraag Hoe zit dat in elkaar Niet nodig, niet nodig Als de liefde het antwoord is Zijn alle vragen overbodig Niet nodig, nee nee nee, niet nodig Als de liefde het antwoord is Zet ik ‘n koers uit of vaar ik op gevoel Wat is belangrijker, de wegen of het doel Geef antwoord op mijn vraag Hoe zit dat in elkaar Niet nodig, niet nodig Als de liefde het antwoord is Zijn alle vragen overbodig Niet nodig, nee nee nee, niet nodig Als de liefde het antwoord is Vraag niet zoveel mijn kind Want ik weet ‘t zelf niet Blijf altijd bij jezelf En zing je eigen lied Niet nodig, niet nodig Als de liefde het antwoord is Zijn alle vragen overbodig Niet nodig, nee nee nee, niet nodig Als de liefde het antwoord is Niet nodig, niet nodig Als de liefde het antwoord is Zijn alle vragen overbodig Niet nodig, nee nee nee, niet nodig Als de liefde het antwoord is Als de liefde het antwoord is

Als de liefde het antwoord is