Doe Maar Je liet me staan songtekst

Je liet me staanLoop nu maar… naar de maanHet is voorbijOok al voor mijIk doe het niet meerOok niet voor ÚÚn keerJe liep me voorbijIk stond er voor jou in de rijIk was blauw van de kouAl dat… stomme wachten op jouIk doe het niet meerOok niet voor ÚÚn keerJe lachtte om mijMaar dat is nu voorbijNu sta je alleenOh nee… loop nu maar heenIk doe het niet meerOok niet voor ÚÚn keerJe liet me staanLoop nu maar… naar de maanHet is voorbijOok al voor mijIk doe het niet meerOok niet voor ÚÚn keer {loop nu maar naar de maan}Ik doe het niet meer {loop nu maar naar de maan}Ook niet voor ÚÚn keer {loop nu maar naar de maan}Ik doe het niet meer! {loop nu maar naar de maan}Ook niet voor ÚÚn keer! {loop nu maar naar de maan}Ik doe niet mee! {loop nu maar naar de maan}

{Voor mij…} is het voorbij!!