Doe Maar Dansmuziek songtekst

Mag ik wat dansmuziek, meneer Wellicht ‘n wijsje van weleer Ik dans alleen maar doe dat meer Mag ik wat dansmuziek, meneer U ziet mijn passen zijn wat stijf Ah, ik heb moeite met dit lijf Ooit was het soepel, sterk en vlug Maar nee, die tijd komt nooit terug Leve de man die alles heeft Je kunt het niet indenken of hij kan het kopen Let op de man die alles heeft Kijk eens hoe die kijkt als hij iets moois ziet lopen Alles van mij tot aan de horizon Maar keek er nog ÚÚn keer een meisje om Speel nog wat dansmuziek meneer Oh,ik heb heimwee naar weleer Ik wil nog wel maar kan niet meer En de herinnering doet zeer Leve de man die alles heeft Je kunt het niet bedenken of hij kan het kopen Let op de man die alles heeft Kijk eens hoe die kijkt als hij iets moois ziet lopen Alles van mij tot aan de horizon Maar keek er nog ÚÚn keer een meisje om Mag ik wat dansmuziek, meneer Toe, mag ik wat dansmuziek, meneer Ach, mag ik wat dansmuziek, meneer Maar keek er nog ÚÚn keer een meisje om Hoe doe je dat, hoe doe je dat

Hoe doe je dat, hoe doe je dat