De Dijk Stampvol cafe songtekst

iedereen is er en ik zit erbijvrienden vriendinnen maar niet van mijal ben ik hier wel toch tel ik niet meeniets is zo eenzaam als een stampvol cafeze lachen en ze lullen en ik hang erbijzze maken plezier maar niet met mijik ben hier alleen en niet met zijn tweeniets is zo eenzaam als een stampvol cafekijk een pretpark in de regen mag er wezenals het gaat om eenzaamheiden wat dacht je van een lekke band wind tegenen geen fietspomp op de afsluitdijkdat is allemaal eenzaam en heel erg alleendan wil je weg maar waar kun je heen?dat heet hier gezellig en iedereen doet meeniets is zo eenzaam als een stampvol cafemet een bos chrysanten bij een oude liefde langsen alleen haar vriend is thuisof het uit het zicht verdwijnen van de achterlichtenvan de laatste trein naar huisiedereen is er en ik zit erbijniemand die hoorde wat ik net zeial ben ik hier wel toch tel ik niet mee

niets is zo eenzaam als een stampvol cafe