De Dijk Nooit meer tarzan songtekst

jij lijkt sprekend op een filmsterdat komt door die blonde loken je opgestoken harenen het spleetje in je rokjij ging varen op ruw waterofschoon je vader het verbooden de waterval kwam naderen toen kapseisde je booten toen greep je naar een boomstamdie opeens geen boomstam bleekmaar gelukkig was ik tarzan aan het filmen bij de kreekeen krokodil een krokodilleuk voor aan de schoorsteeneen krokodil een krokodilmaar het is niet echt wat ik wilin de jungle is het vochtigen je rok is kleddernatdus ik draag je naar mijn boshutwant een kou is gauw gevaten ik stook voor jou een houtsvuurweldra zijn je kleren droogjij lijkt sprekend op een filmstermet je haren zo omhoogen dan val je in mijn armenuit het oerwoud klinkt een gilweer een filmster in problemenweer zo’n stomme krokodileen krokodil een krokodilleuk voor een paar schoenenvoor een jas of een tasof een damesportefeuilleeen krokodil een krokodil maar het is niet echt wat ik wiljij lijkt sprekend op een filmsterzeg maar niks ik ken de filmen jij dacht goddank een boomstammaar het was een krokodilik wil nooit meer tarzan wezenjane laten we gaan

nooit meer krokodilletranen kom ik weet nog een liaan nooit meer tarzan nooit meer tarzan nooit meer nooit meer