De Dijk Lachen van het huilen songtekst

Ze zitten er tussen die dagenDat het net is of het niet magWaarom dat is moet je niet vragenJe kan het zo hebben – zo’n dagOok al regent het niet – ik wil schuilenEr is niets en toch ben ik van slagIk zou kunnen lachen van het huilenIk zou kunnen huilen van de lachJe kan het zo hebben bij vlagenDan stink je er vreselijk inJe dagen zijn slecht te verdragenLeven lijkt leeg zonder zinJe ziet slechts obstakels en kuilenWaar je gisteren nog perspektief zag Ik zou kunnen lachen van het huilenIk zou kunnen huilen van de lachHet gaat allemaal wel weer overHet is straks allemaal weer voorbijAl kun je dat nu niet gelovenWat is er? Hoe zit dat met mij?De zon schijnt en ik zit te druilenTerwijl ik echt niet mopperen magIk zou kunnen lachen van het huilen

Ik zou kunnen huilen van de lach