De Dijk Jij bent lyrics – songtekst / songtext / lyric musiclinks.nl

De Dijk
Jij bent
jij bent de zon die toch nog opkomt op een doordeweekte dagjij bent de vogels in de bomen en de luwte na de slagjij bent het open raam naar buiten met de wind in het gordijnjij bent die een twee drie seconden die het altijd mogen zijnjij bent de neon in de plassen op mijn vrijdagavond vrijjij bent de stad die ruikt naar parfum als een dame die voorbijjij bent het broeien van de bassen en de beat gaat alsmaar door

jij bent de stem van mijn verlangen fluisterend in mijn linkeroor

en ik zeg het je nuvoor nu en altijdik laat je niet meer gaanje raakt me niet meer kwijtwant ik hou van u

ik hou van u

jij bent het mes snijdt aan twee kanten en de zalf en de pijnjij bent de schop onder mijn kloten anders zou ik nergens zijnjij bent het hart dat ik voel kloppen in de beerput van mijn lijfjij bent het lied dat zich daar schuilhoudt de tong waarmee ik schrijfjij bent de nachttrein naar het zuiden weg van al dat maf gedoejij bent het huis na lange dagen en we zijn nog lang niet moejij bent de maan boven de gebouwen in de olie op de gracht

jij bent de sterren in het duister koninginne van mijn nacht

en ik zeg het je nuvoor nu en altijdik laat je niet meer gaanje raakt me niet meer kwijtwant ik hou van u

jij bent het rammelen aan de poort van mijn armetierigheidjij bent de schuilplaats voor de stormen in de geest van deze tijdjij bent het schudden van de muren in een heilig danslokaaljij bent de leukste en de mooiste liefste schat van allemaaljij bent die onverwachte wending die jouw leven met mij namjij bent een droom van lang geleden lang voordat je bij me kwamjij bent de bliksem uit de bergen die de lucht aan stukken scheurt

jij bent het beste allerbeste dat met mij ooit is gebeurt

en ik zeg het je nuvoor nu en altijdik laat je niet meer gaanje raakt me niet meer kwijtwant ik hou van u