Corrie Konings Jij liet me alleen songtekst

Jij liet me alleen zonder mij iets te zeggen Kom jij ooit terug want ik hou nog steeds van jou. Eens van jij mÆn liefste, eens was jij van mij Jij bracht als je thuiskwam Bloemen voor me mee. Maar dat bleef niet duren Jij bleef mij niet trouw Ik vond van jou Æn foto met die andere vrouw. Jij liet me alleen mij iets te zeggen Jij ging bij me weg zonder iets uit te leggen Zie ik jou nog terug of blijf jij bij die ander Kom jij ooit terug want ik hou nog steeds van jou. Je hebt mÆn hart gebroken Je hebt me pijn gedaan Ik voel me zo bedrogen dat jij mij zo liet staan Nee, jij was niet eerlijk Nee, jij was niet trouw Zijn nu al jouw bloemen voor die andere vrouw. Jij liet me alleen mij iets te zeggen Jij ging bij me weg Zonder iets uit te leggen Zie ik jou nog terug of blijf jij bij die ander Kom jij ooit terug

want ik hou nog steeds van jou.