Corrie Konings Dezelfde hemel songtekst

‘t Was zo ideaal jij was altijd bij mij maar jouw werk voert jou nu vaak van huis ‘t Is vreemd om zonder jou naar bed te gaan denk jij zo ver weg nog wel aan thuis Onweer maakt me bang, ik beeld me in dat jij mij even in je armen houdt Wanneer slaap jij weer hier bij mij En wordt het dan weer net zoals vanouds oh zover van elkaar zijn onze nachten ijzig koud. Maar we staren beide naar dezelfde hemel Jij en ik zien ‘s nachts toch steeds dezelfde maan waar jij nu ook bent op deze wereld in gedachten zal ik altijd naast je staan. Ik weet nog niet wanneer je t’rug zal komen Het wachten op jouw thuiskomst valt me zwaar maar we staren beide naar dezelfde hemel het heelal brengt ons even bij elkaar. ‘k Weet niet waar jij morgen wakker wordt of je net als ik alleen zult zijn Leven zonder jou valt echt niet mee de angst jou te verliezen doet mij zo’n pijn. Maar als jij me belt vanuit een vreemd hotel en zegt dat jij nog van me houdt dan twijfel ik geen ogenblik Aan ‘t eind van ons gesprek zeg jij heel zacht ik ben net als jij alleen en eenzaam elke nacht. Maar we staren beide naar dezelfde hemel Jij en ik zien ‘s nachts toch steeds dezelfde maan waar jij nu ook bent op deze wereld in gedachten zal ik altijd naast je staan. Ik weet nog niet wanneer je t’rug zal komen Het wachten op jouw thuiskomst valt me zwaar maar we staren beide naar dezelfde hemel

het heelal brengt ons even bij elkaar.