Clouseau Verlangen lyrics – songtekst / songtext / lyric musiclinks.nl

Clouseau
Verlangen
Zwoele zomeravondVerschrikkelijk clicheJe keek naar mij en vroeg me

Ga je met me mee

Ik had toen beter moeten wetenJe keek al zo verliefd naar mijJe zag in mij de ware liefde

Maar jij, jij, …..

Jij was alleen maar een verlangenJij was niet meer dan datJe was een vluchtEn een achterdeurEn toen ik je hadWas je een doodgebloed verlangenJe was niet meer dan datVan liefde was geen sprakeJij was alleen iets

‘t Was voor een nacht niet voor een levenIk heb geen eeuwigheid beloofdJe moet jezelf de schuld maar gevenAls je daarin hebt geloofdIk kan m’n hart niet laten stilstaanEen gevoel gaat snel voorbijJij was op zoek naar romantiekMaar voor mij, mij …..

Was jij alleen maar een verlangen

Oh waarom moet het toch altijd zoWaarom wordt er toch altijd meer verwacht