Clouseau Heb ik ooit gezegd songtekst

Heb ik ooit gezegd dat ik je liefhebHeb ik ooit gezegd “jij bent de vrouw”Je laat de zon weer schijnendoet de pijn verdwijnenJe maakt me beter, ik hou van jou Ja het mooiste is me overkomenoh de mooiste droom van alle dromenwant jij hebt mij betoverdjij hebt mijn ziel veroverdje maakt me beter, ik hou van jou ‘t Is een wonder hoe jijzo’n effect hebt op mij als de zonAan het einde van de dagzie ik steeds weer die lach om je mond Heb ik ooit gezegd dat ik je liefhebHeb ik ooit gezegd “jij bent de vrouw”Je laat de zon weer schijnendoet de pijn verdwijnenJe maakt me beter, ik hou van jou ‘t Is een wonder hoe jijzo’n effect hebt op mijen je straalt als de zonAan het eind van de dagKus ik jou en je lachtmmm je lacht Heb ik ooit gezegd dat ik je liefhebHeb ik ooit gezegd “jij bent de vrouw”Je laat de zon weer schijnendoet de pijn verdwijnenJe maakt me beter, ik hou van jouJe laat de zon weer schijnendoet de pijn verdwijnenJe maakt me beter, ik hou van jouJe doet de pijn verdwijnenlaat de zon weer schijnen

je maakt me beter, ik hou van jou