Clouseau Handenklap voetenstap songtekst

Ga je mee ? Ik heb hier nog twee kaarten voor de fuif vanavond!Ik trek mijn beste kleren aanIk loop de honderd meter trap in tien secondenIk zoek mijn spullen samenŠk Heb mijn sleutels ook nog nooit zo snel gevondenDe dag was lang, te lang voor mijGenoeg gewacht, nu ben ik vrijIk glimlach breed, dat hoort er bijOf vind je dat ik overdrijf? De handenklap, de voetenstapWe dansen ons de benen van het lijf Nee meneer ik moet niet van jouw pillenIk ben zo al fit genoegGeef me wat muziek en ik kanHup hup hup hup huppelen tot morgenvroegDe voeten in de houding, de handen in de luchtEn alle stramme spieren lachen opgeluchtDe voeten in de houding, de blik op sympathiekKlaar om te bewegen bij de eerste noot muziek De handenklap, de voetenstapWe dansen ons de benen van het lijf En zie ik daar een leuke meidDan vraag ik of ze meedanstWant voor andere zaken is er nu

Op dit moment wel eigenlijk geen tijd