Clouseau Dat ik verliefd ben songtekst

Šk Zou kunnen moorden om van haar te mogen zijnZe lacht me uit, mijn mooiste woorden maalt ze fijnWie is ze toch? Ik voel me raarWie is ze toch? Komt het door haarDat ik dans en dat ik springDat ik duizel, dat ik zing Dat ik verliefd benDat ik verliefd benŠt Gebeurt me niet zo vaakMaar nu is het wel raakDat ik verliefd benDat ik verliefd benOh help me uit de noodWant de jager schiet me dood Ik was een blije ongehuwde jongemanEr was geen haast, er was geen dwang, dus alles kanMaar plotseling kwam zij in beeldIk heb mijn privileges verspeeldHet is voor haar dat ik springHet is voor haar dat ik zing Dat ik verliefd benDat ik verliefd benŠt Gebeurt me niet zo vaakMaar nu is het wel raakDat ik verliefd benDat ik verliefd benOh help me uit de nood

Want de jager schiet me dood