Benny Neyman Zolang jij bij me bent songtekst

Blijf nou toch wat bij me, alsjeblieft schatLaat niet alles achter wat je lief was’k Heb ‘t zien gebeuren, je voelt niets meer voor mij”Houden van” gaat zomaar niet voorbijrefr.:Want zolang je bij me bentWant zolang je bij me bentAls je altijd bij me blijftKan ik ‘t leven aanWant zolang je bij me bentWant zolang je bij me bentZeg dan dat jij bij me blijftIk laat je nog niet gaanAlles wat je hebben wou had je hier tochKrijg je ‘t ergens beter dan dan hier nogJij was toch tevreden met je leven en mijBlijf dan nog heel even, blijf bij mijrefr.Want zolang je bij me bentWant zolang jij bij me bentZeg dan dat je bij me blijftIk laat je nooit meer gaan(Want zolang je bij me bent)(Want zolang je bij me bent)(Zeg dan dat je bij me blijft)Hmhm hmhmhmWant zolang je bij me bentWant zolang jij bij me bentZeg dan dat je bij me blijft

Ik laat je nooit meer gaan