Benny Neyman Zo ben jij songtekst

MmmmmmmmJij geeft alles als je geeft.Je bent alles als je leeftJongen, meisje, vrouw en man of nog kindDat ben jij, jij, jij alleen.Raakt jouw hand mijn lichaam aanVoel ik vonken overslaanDonder, bliksem, warm en koud, zon of windZo ben jij, jij, jij alleen.En als ik ga dan blijft iets van mij bij jouEn ga jij, blijft iets van jou bij mijEn als je huilt, dan huil ik alleen met jouEn jij lacht dan weer om mij.Jij die niets van mij verwachtMaar ik put uit jouw de krachtJe verlangt van mij nooit meer dan je geeftZo ben jij, jij, jij alleen.Jij zegt zomaar wat je denktEn de liefde die je schenktIs al bijna net zo groot en zo diepZoals jij, jij, jij alleen.En als ik ga dan blijft iets van mij bij jouEn ga jij blijft iets van jouw bij mijEn als ik droom dan droom ik alleen van jouTot jij wakker wordt met mij.En als ik ga dan blijft iets van mij bij jouEn ga jij blijft iets van jouw bij mijEn als jij slaapt, dan slaap ik het liefst bij jouEn jij slaapt het liefst met mijEn als ik sterf, dan sterft er iets mee in jouEn ga jij, dan sterft er iets in mij.En als ik vrij, dan vrij ik alleen met jou

Maar jij blijft toch liever vrij