Benny Neyman Je hoeft me niet te zeggen hoe ik leven moet songtekst

Je bent alleen maar koppigJe weet alles het besteJe draagt zoÆn gekke klerenWat zeg je vieze woordenHet hoort niet wat je doetJe moet wat beter levenJe kunt van niemand houdenJij kunt geen liefde gevenWil jij me dan vertellenHoe ik me moet gedragen in het levenIk weet ik heb mÆn foutenMaar ook mÆn goeie kantenMÆn eigen idealenAl zijn het niet de jouweVertrouwen in mezelfDat is nog net geblevenDie tijd die is voorbijDat ik voor jou kon bevenDus jij komt mij vertellen Hoe ik me moet gedragen in het levenJe hoeft me niet te zeggen hoe ik leven moetIk hoef toch niet te leven zoals jij dat doetIk kom niet aan het jouwe, jij komt niet aan het mijneIk laat jou in je waarde, laat je mij dan in de mijne Je hoeft me niet te zeggen hoe ik leven moetVoor mijn part loop ik buiten in mijn ondergoedOf in mÆn blote reet, dat is me om het evenZolang ik maar gezond ben en plezier heb in het levenJij bent de allerknapsteJij weet het vaak het besteJe draagt de fijnste klerenGebruikt de duurste woordenEn ik, ben ik dan domHoe kan ik nou iets wetenVoor mij isÆt anders omDat mag je van me wetenAls jij me komt vertellen Hoe ik me moet gedragen in het levenJe hoeft me niet te zeggen hoe ik leven moetIk hoef toch niet te leven zoals jij dat doetIk kom niet aan het jouwe, jij komt niet aan het mijneIk laat jou in je waarde, laat je mij dan in de mijne Je hoeft me niet te zeggen hoe ik leven moetVoor mijn part loop ik buiten in mijn ondergoedOf in mÆn blote reet, dat is me om het even

Zolang ik maar gezond ben en plezier heb in het leven