Andre Hazes Zomer songtekst

Oh ik voel mij een ander mensSluit mijn ogen en doe een wensDat je hier nu naast me zitOmdat ik jou nog steeds aanbidMaar ik weet jij bent straks hierDe zon die schijnt dus drinken wij bierAl zitten er veel mensen om me heenMaar voor mij is er maar eenIk heb de zomer in mijn bolAlle terrassen zijn weer volHet strand bezaaid met mensenWat valt er nog te wensenVoor mij begint nu echt de lolEven lekker uit de sleurEven lachen geen gezeurIk genieten van de warme zonHet is net een gele luchtballonAan de tafel zit een oude manDie van de drank niet meer lopen kanEr is niemand die wat zegtHij zit niemand in de wegIk heb de zomer in mijn bolAlle terrassen zijn weer volHet strand bezaaid met mensenWat valt er nog te wensenVoor mij begint nu echt de lolIk heb de zomer in mijn bolAlle terrassen zijn weer volHet strand bezaaid met mensenWat valt er nog te wensen

Voor mij begint nu echt de lol