Andre Hazes zij gelooft in mij (2) lyrics – songtekst / songtext / lyric musiclinks.nl

Andre Hazes
zij gelooft in mij (2)
Zij lag te slapen,ik vroeg haar gisteravond wacht op mij,misschien ben ik vanavond vroeger vrijze knikt wel van ja, maar zij kent mij,nu sta ik voor jeik ben weer blijven hangen in de kroeg,zo’n nacht ze weet ‘t heb ik nooit genoeg,

hoe was het, dat was alles wat ze vroeg,

want zij gelooft in mij,ze ziet toekomst in ons allebei,ze vraagt nooit maak je voor mij eens vrij,want se weet dit gaat voorbij,ik schrijf m’n eigen lied,totdat iemand mij ontdekt en ziet,dat ‘n ieder van mijn songs geniet,ze vertrouwt op mij,

ze gelooft in mij,

ik zal wachten,tot de tijd dat ieder mij herkenten je trots kan zijn op je iegen vent,

op straat zullen ze zeggen, u bent bekend,

zolang we dromen,van ‘t geluk dat ergens op ons wacht,dan vergeet je snel weer deze nacht,

jij vertrouwt op mij, dat is m’n kracht,

want zij gelooft in mij,ze ziet toekomst in ons allebei,ze vraagt nooit maak je voor mij eens vrij,want se weet dit gaat voorbij,ik schrijf m’n eigen lied,totdat iemand mij ontdekt en ziet,dat ‘n ieder van mijn songs geniet,ze vertrouwt op mij,

ze gelooft in mij,