Andre Hazes Wat een ander ook zegt songtekst

Laat ze maar gaan laat ze maar praten over anderenLaat ze maar gaan ze hebben anders niks te doenLaat ze maar gaan ze maken zelf toch nooit geen foutenLaat ze maar gaan ik wil ‘t toch niet overdoenWat ‘n ander ook zegtLaat ze gaan laat ze doen laat ze pratenWat ‘n ander ook zegtNee het kan me echt niet schelenJij moet weten dat ik mij niet druk kan makenJij moet weten wat ze ook zeggen ik maak me niet drukLaat ze maar gaan ja al die zogenaamde vriendenLaat ze maar gaan dat je je kwaad maakt heeft geen zinLaat ze maar gaan je moet er echt om blijven lachenLaat ze maar gaan en vlieg er maar niet inWat ‘n ander ook zegtLaat ze gaan laat ze doen laat ze pratenWat ‘n ander ook zegtNee het kan me echt niet schelenJij moet weten dat ik mij niet druk kan makenJij moet weten wat ze ook zeggen ik maak me niet drukWat ‘n ander ook zegtLaat ze gaan laat ze doen laat ze pratenWat ‘n ander ook zegtNee het kan me echt niet schelenJij moet weten dat ik mij niet druk kan maken

Jij moet weten wat ze ook zeggen ik maak me niet druk