Andre Hazes Waarom songtekst

Waarom, zeg mij waarom ben ik alleen en altijd eenzaamWaarom, zeg mij waarom noemt niemand mij eens bij mijn voornaamIk heb ook nooit een vrouw die mij eens helpt of met me uitgaatWaarom, zeg mij waarom moet ik alleen staanAch ja, ik heb m’n werk, verdien m’n geld, dat is mijn leven’t Is allemaal voor mij, maar ik zou zo graag iets willen gevenZolang ik dat niet kan ben ik niet blij en blijf ook eenzaamWaarom, zeg mij waarom moet ik alleen staanIk zit hier alleen, zonder vriendin, waar moet ik heen, ‘t heeft toch geen zinIk zou zo graag, geloof me toch, met jou willen praten, dansen door de nachtMaar dat soort dromen komen nooit uit, ‘k blijf altijd eenzaamEn toch heb ik nog hoop want er is toch nog steeds een morgenEn als het geluk dan komt dan zal ik altijd voor haar zorgenEn bouw dan een gezin waar ik mijn leven mee kan slijtenOch kom, breng mij geluk, ‘t liefste morgenNou droom ik het weer, ben ik verliefd, o lieve schat, zeg alsjeblieftKom dicht bij mij, geef mij een zoen, ik houd van jou, dat zal ik doen

Maar dat soort dromen komen nooit uit, ‘k blijf altijd eenzaam