Andre Hazes Sinds jij weg bent songtekst

Het is stil het is verlatenJe ziet niemand op de straatSluit ik mijn ogenDenk ik dat je straks weer voor me staatMaar dat kan ik wel vergetenNee ik zal je nooit meer zienIk probeer er mee te leven ja echt waarSinds jij weg bentIs het koud hier om me heenSinds jij weg bentVraag ik steeds waar moet ik heenOh wat mis ik nu je warmteSinds je weg bent van mijSinds jij weg bentIs het koud hier om me heenSinds jij weg bentVraag ik steeds waar moet ik heenOh wat mis ik nu je warmteSinds je weg bent van mijAch de kachel staat te gloeienMij verwarmen doet ie nietBlijf maar wachten maar je komt nietDaarvan heb ik verdrietJa ik weet ik moet er mee levenDaar ontkom ik niet meer aanZal m’n best doen ‘t is niet makkelijkWerkelijk waarSinds jij weg bentIs het koud hier om me heenSinds jij weg bentVraag ik steeds waar moet ik heenOh wat mis ik nu je warmteSinds je weg bent van mijSinds jij weg bentIs het koud hier om me heenSinds jij weg bentVraag ik steeds waar moet ik heenOh wat mis ik nu je warmte

Sinds je weg bent van mij