Andre Hazes Samen songtekst

Wat zou ik blij zijn als je zegtIk blijf voorgoed bij jouIk wil alles met je delenMet je lachen als mijn vrouwKijk niet naar achter, maar vooruitIk wil van jou nu een besluit want ik droomJe maakt me zo gelukkigAls je ligt in bed naast mijIk kan je niet vertellenWat ik voel maar het maakt me blijAl wat ik vraag is blijf hier bij mijEn hou me vast en voel je vrij want ik droomWe zijn nu samen voor altijd samenMet je handen door mijn haarWist ik jouw gevoelens maar maar we zijn samenWe zijn nu samen voor altijd samenZeg me dat je mij vertrouwtZeg me dat he van me houdt ach we zijn samenJe eerste woorden weet ik nog en hoe koud je toen kon zijnMaar later werd je milder je deed wat water bij de wijnAl wat ik vraag is blijf bij mijEn hou me vast maar voel je vrij want echt ik droomWe zijn nu samen voor altijd samenMet je handen door mijn haarWist ik jouw gevoelens maar maar we zijn samenWe zijn nu samen voor altijd samenZeg me dat je mij vertrouwt

Zeg me dat he van me houdt ach we zijn samen