Andre Hazes Niemand zoals jij songtekst

Niemand zal mij gelovenAls ik zeg dat jij alles bent voor mijJa ik weet wel ik heb gelogenMaar geloof me het is allemaal voorbijLuister naar wat ik ga zeggenDit zal ik nooit meer doen geloof in mijWant er is niemand zoals jijAlles is anders zonder jouIk heb zo’n spijt dat ik je pijn deed ja echt waarWant er is niemand zoals jijIk vraag je kom toch terug heel gauwNee je hoeft ook niet meer bang te zijn voor haarEr zijn dagen dat ik wel kan jankenEn dan denk ik wat is er fout gegaanIk was niet eerlijk hoe kon ‘t gebeurenZij was sterker en toen liet ik me gaanDat je kwaad was dat was logischIk snap nu wat ik jou heb aangedaanWant er is niemand zoals jijAlles is anders zonder jouIk heb zo’n spijt dat ik je pijn deed ja echt waarWant er is niemand zoals jijIk vraag je kom toch terug heel gauwNee je hoeft ook niet meer bang te zijn voor haarWant er is niemand zoals jijAlles is anders zonder jouIk heb zo’n spijt dat ik je pijn deed ja echt waarWant er is niemand zoals jijIk vraag je kom toch terug heel gauw

Nee je hoeft ook niet meer bang te zijn voor haar