Andre Hazes Liefde, leven, geven songtekst

Liefde, wanneer heb jij gezegd “ik hou van jou”Liefde, wanneer heb jij gezegd “ik blijf je trouw”Liefde, ik hoor er toch zo weinig over pratenLiefde, het lijkt wel of dat woord niet meer bestaatLeven, het kan zo mooi zijn, waarom is er haatLeven, in een wereld die naar de knoppen gaatLeven, dat kan je niet alleen, dat moet je delenLeven, je weet toch dat ook dat weer overgaatEen vriendelijk woord, een lachEen warme lentedagIk ben zo blij dat ik die dagen beleven magGeef eens een roos aan haarSta voor een ander klaarHet moet toch kunnen zo te leven met elkaarGeven, dat doe je als er iemand van je houdtGeven, dat doe je als je iemand echt vertrouwtGeven, het hoeft niet duur te zijn, het kan zelfs met woordenGeven, het hoeft niet veel te zijn, als je het maar meentEen vriendelijk woord, een lachEen warme lentedagIk ben zo blij dat ik die dagen beleven magGeef eens een roos aan haarSta voor een ander klaarHet moet toch kunnen zo te leven met elkaarEen vriendelijk woord, een lachEen warme lentedagIk ben zo blij dat ik die dagen beleven magGeef eens een roos aan haarSta voor een ander klaar

Het moet toch kunnen zo te leven met elkaar