Andre Hazes Een vriend lyrics – songtekst / songtext / lyric musiclinks.nl

Andre Hazes
Een vriend
Jarenlang was jij mijn gabberAls een broer hield ik van jouIk zie je nog daar op de stoep staanJe stand te rillen van de kouZonder huis en zonder centenZelfs je vrouw ook die was je kwijtIk zei kom zo lang hier wonen

Maar daarvan heb ik nu spijt

Hielp ik je daarom uit de gootWas dan jouw vriendschap niet zo grootHoe vaak lag jij daar in m’n bedZag jij nooit van je vriend aan de muur zijn trouwportretGing er dan echt niets door je heenBen jij zo hard en zo gemeenMaar alles is voorbij je nam haar weg van mij

Het is jammer onze vriendschap is voorbij

Nooit vroeg ik aan jou een stuiverDat je meeat was gewoonZelfs als je een keer wou stappen]Gaf ik jou iets van mijn loonGaf je alles zelfs m’n klerenWant een vriend die laat je niet staanBen je alles dan vergeten

Waarom deed je mij dit aan

Hielp ik je daarom uit de gootWas dan jouw vriendschap niet zo grootHoe vaak lag jij daar in m’n bedZag jij nooit van je vriend aan de muur zijn trouwportretGing er dan echt niets door je heenBen jij zo hard en zo gemeenMaar alles is voorbij je nam haar weg van mij

Het is jammer onze vriendschap is voorbij